Alu Noord is de dakgoot specialist van Nederland!
Alles voor dakgoten, windveren en hemelwaterafvoer

Wij hebben een ruim assortiment aan naadloze aluminium dakgoten. Onze dakgoten zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Toepasbaar voor de industrie- en de woningbouw. Aluminium dakgoten kent vele goede eigenschappen. Ze zijn duurzaam, corrosiebestendig en onderhoudsvrij. De naadloze dakgoten van Alu Noord, passen met hun strak karakter bij woningen met zowel een modern als een klassiek uiterlijk. Alu Noord heeft verschillende modellen aluminium dakgoten die toegepast kunnen worden in de industriebouw en de woningbouw in heel Nederland.

Verschillende dakgoten van de specialist op het gebied van dakgoten, Alu Noord.

* 6 inch: Is te herkennen door een hoge rugzijde en bovenopening (van 15 cm). Ideaal voor de industriebouw of woningen met een hoge dakstructuur of zware dakpankeuzes. Deze aluminium dakgoot heeft een afvoercapaciteit van 339 liters per minuut.

* 8 inch: Wordt vooral gebruikt in de woningbouw en de industriebouw. Deze naadloze aluminium dakgoot is het breedst met de grootste afvoercapaciteit van 462 liter per minuut en een bovenopening van 20 cm.

* Bakgoot 205: Is een strak vormgegeven aluminium dakgoot. Wordt vaak gebruikt in hallen en stallenbouw. Vanwege de moderne vormgeving is het ook geschikt voor toepassing in een houten bak.

Dakgoot Modellen

Alu Noord beschikt over alle soorten en maten aluminium dakgoten. Op onze modellen pagina leggen we graag uit welke modellen en maten we beschikbaar hebben.

Dakgoot Montage

Alu Noord heeft ruim 30 jaar ervaring in het monteren en repareren van Dakgoten. Wij geven u altijd passend advies en denken graag met u mee.

Hemelwaterafvoer

Ook voor Hemelwaterafvoer kunt u terecht bij Alu Noord. We hebben verschillende soorten hemelwaterafvoer beschreven op onze hemelwaterafvoer pagina.