Montage
Vakbekwaam personeel voor montage

Montage middels verborgen ophanging met binnenbeugel

Alu Noord – naadloze aluminium dakgoten werkt met een binnenbeugel. Dit is een aluminium beugel die in de kraal van de goot wordt vastgeklemd en over de rugzijde wordt geschoven. Goot en binnenbeugels worden door middel van rvs schroeven aan de boeiplank bevestigd.

Dit unieke bevestigingssysteem is volledig roestvrij en enkel toepasbaar voor onze aluminium dakgoot. Dit geeft de aluminium dakgoot een zeer modern karakter met strakke lijn zonder onderbrekingen door lasnaad, koppelstuk of gootbeugel.

Montage met klassieke gootbeugel

Net zoals iedere klassieke hanggoot monteren wij onze aluminkum goten met een gootbeugel. Dit is een warm gegalvaniseerde stalen beugel verzinkt en bekleed met een PVC-coating overeenkomstig de kleur van de dakgoot. Er kan gewerkt worden met een staartbeugel die wordt bevestigd op de dakstructuur of met een renovatiebeugel die rechtstreeks bevestigd wordt op de boeiplank. De gootbeugels worden altijd bevestigd met rvs schroeven

In beide gevallen wordt de goot in de beugels gelegd en vastgeklemd met een montagelip aan voor- en rugzijde van de goot. Dit montagesysteem is toepasbaar in zowel de woningbouw als de industrie.

Terug naar montage